skogstur

Hej på er! Medans jag sitter här på skolan och väntar på att engelskan, som är sista lektionen, skall börja, tänkte jag att ja lika gärna kan slänga in ett inlägg. Efter skolan bär det av till Stampe och en galopptur ute i skogen är vad som står på schemat. Hoppas att han är pigg och glad! Hejsålängeee!



Avslutar med en bild på finaste bästa vännen Josefine Wengelin & Calle Kvalster ♥♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

hon är för lång för honom, har hon inte fattat det? :s

2010-12-06 @ 19:51:39
Postat av: Anonym

Vilken tråkig och taskig kommentar, kanske därför hon ska sälja honom. Men det är väl inte konstigt att hon vill göra en sån grej som att rida i Globen innan, även om hon är något lång!!! Men så himla lång på honom är hon inte, har sett värre.

2010-12-06 @ 20:02:12
Postat av: Anonym

Låter som ren och skär avundsjuka den där dumma kommentaren!!

2010-12-07 @ 06:39:20
Postat av: Annie

Alltså... Det beror ju ganska mycket på hur duktig man är som ryttare också. Och ursäkta mig, men tror att du glömt att tjejen är (?) rankad som 1 av ponnyryttarna i år och att hon tagit medaljer på SM, 2 st närmare bestämt. Tror nog att hon vet vad hon håller på med och hästen verkar ju tycka att det är hur kul som helst? Eller... verkar den lida när den har dessa meriter i nacken? Nej precis, tyckte väl det.



Tjing

2010-12-07 @ 13:12:56
URL: http://mingraphic.blogg.se/
Postat av: elin

lång? calle är en gansk stor ponny som är väldigt hög rest, så inga problem att t mycket ryttare. Sen har Jossan grymt bra sitts och koll på sig själv och stör inte calle särskilt mycket. Dessutom är dom ett enormt team, men lång, nej, kanske inte ser propsioneligt ut men det är långt ifrån fara.

2010-12-07 @ 20:16:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0