världens bästaaa


GE MIG !!!!!!!!!!!!!!!!!


MÅSTE BARA HA DENNA UNDERBARA TRÖJAAA <3<3<3<3<3<3<3




TAGGAAAAAD



ääääär galet taggad tills tävlingarna drar igång igen. nästa helg. wiiiihooo. 2 st 110 till att börja med och känns det bra kanske vi testar 120 på söndagen. woho, så jäkla taggaaad. vintern i norrland är låååååång...

muskoka ♥


ich liebe dich.


JOBBIGT LÄGEEE



Classe hade skottat undan pallen med all snö...

snöstorm/solstorm

tjenareeee!
träningen igår gick braaaa, han jobbae på bra och hoppade fint. hoppade studs, red mycket bommar och  sen hoppae vi en linje med ett räcke - studsen, skulle variera galoppsprången. är nöjd ja! var ju riktig snökaos igår så man ville ju vara ligge inne typ. hästarna tyckte inte alls et var nå roligt heller.

idag vaknade man upp till solsken. underbart. fast var ändå rätt så kallt tycker jag. red kvarsätt vägen med systeryster. skritt trav & galopp. han va väl helt okej, inte jätte fokuserad precis. han blir så löjlig utomhus, hoppar till för allt, flyger i luften, byter galopp osv, så är lika bra att inte bry sig, bara lätta på tyglarna och försöka få honom framåt. lyckades väl hyfsat iaf. om inte så fick han ju motion, mycket galopp och träna flåset lite. imorgon blir det en lugnare dag för honom.

/ alexxxxx





världens finaste. näst sista tävlingen, i hudik maj 2010. saknar honom..


på väg mot träning!

Sitter hemma nu, ska bara slänga om kläder och sen bär det av till stallet. ikväll är det Catta träning som står på schemat. Får se om jag kanske skriver ikväll!



kevin staut!

MOVIETAJM



SÅDÄRJAAA, NU FUNKAR DET. WIHOOO :D:D:D Tack Joooosssan!

MAJSANNN!

Hej Maja Nordlöf, min trogna läsare :') Idag red systeryster Stampi, hjälpte henne i ridhuset ca 45 min, hann inte rida själv för vi hade usek möte och slutade alldeles för sent. Sämst. Hatar skolan just nu!!!!!!

Imorgon ska jag träna för Catta, hoppas på mycket hoppning, fast förmodligen är det mest markarbetsövningar och dressyrhoppning, men det ger ju faktiskt mycket mer i slutänden! :) Dock är Stampis inte den roligaste hästen att sitta och hoppa småhinder på eftersom han blir så sjuukt stark och bara springer då han lessnar.

Försöker just nu ladda upp filmerna från förra veckans Leif träning! Så har ni tur kanske de kommer upp snart, hehe. Är verkligen inte pepp på att blogga nu, ingen inspiration till att skriva. Så tycker ni borde checka in den här bloggen istället, lovar, mycket bättre uppdatering, nästan så man blir less ;) haha.

SÅDÄRA MAJA NORDLÖF! NU har du iallafall ett inlägg :* puss och kram vi syns på stan! (på skolan imorn)



stampiiiiii min prins ♥

MOVIETAJM

FATTAR INTE VARFÖR DET INTE FUNKAR FÖR MIG ATT LADDA UPP FILMEN DIREKT HÄR LÄNGRE. får adhd tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyp.aä,amsövöl,asblmrwlnwr

SÅ KLICKA HÄR ISTÄLLET! :)

idag fick stampis gå en sväng ute i skogen, sen travade jag ca  15 minuter på en uppskottad parkering där underlaget (packad snö) är rätt så bra, jobbade bara för att få honom avslappnad och lösgjord. Gick mycket bra :') min fina prinssssss. ps. Han hade gjort illa sig ovanför ögat, jättemycket. Nästan så att det gjorde ont i hjärtat.... fast det var bara ytligt. Men ändå. bubbaaaaas


RSS 2.0